Aanbod zwembaden, spa, hottub en sauna's

Revis is specialist in polypropyleen zwembaden, zwembad overkappingen, spabaden, hottubs en sauna's. Maak uw huis of tuin compleet met de aanschaf van uw zwembad, spa, hottub of sauna. Revis kan u hierbij voorzien van alle informatie en deskundig advies omtrent het product waar u naar op zoek bent.

Zwembaden

Met een zwembad in eigen tuin kunt u thuis genieten van een heerlijke duik in het water. Wij bieden een diversiteit in polypropyleen zwembaden. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat u het zwembad naar uw wensen kunt vinden bij Revis.
>> Meer over zwembaden

Spabaden & hottubs

Een spa of hottub zorgt voor een heerlijke ontspanning in uw eigen tuin. De combinatie van de frisse buitenlucht met het heerlijke warme water zorgt voor een bijzondere ervaring.
>> Meer over spabaden & hottubs

Sauna's

Een eigen sauna zorgt voor een goede ontspanning van uw lichaam en geest en draagt bij aan een goede gezondheid. Ook voor een eigen sauna is Revis de juiste plek. Wij leveren sauna's van hoogwaardige kwaliteit waarmee u jarenlang kunt relaxen om de alledaagse drukte te vergeten.
>> meer over sauna's

Overkappingen

Revis is officieel importeur voor diverse zwembad overkappingen. Met een zwembad overkapping kunt u het gehele jaar genieten van uw zwembad en vermindert u drastisch op het onderhoud van uw zwembad.
>> meer over overkappingen

Bekijk het aanbod van producten en vindt uitgebreide informatie over de verschillende zwembaden, spabaden en hottubs, sauna's en zwembad overkappingen. U kunt voor verdere benodigde informatie gerust contact met ons opnemen.