bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Binnensauna Groningen

Wilt u ook de luxe ervaren van een binnensauna in uw eigen huis? Revis is dé specialist in binnen- en buitensauna’s en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de hoogste eisen. Onze sauna’s zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en voorzien van de nieuwste technologieën. U kunt kiezen uit diverse modellen en maten, dus er is altijd een binnensauna die aansluit bij uw wensen.

Binnensauna ontspannend en gezond

Dat een binnensauna voor optimale ontspanning zorgt, is algemeen bekend. Maar wist u dat er ook een flink aantal gezondheidsvoordelen aan regelmatig saunagebruik zitten? Zo zorgen de hoge temperaturen voor een verbetering van het afweersysteem en kan het de bloeddruk verlagen. De warmte van een sauna is goed voor de spieren en het vele zweten werkt reinigend door de afvoer van afvalstoffen. Bovendien zorgt de sauna ook nog eens voor een mooie huid. Menigeen voelt zich herboren na een saunabezoek, dus zou het dan niet heerlijk zijn wanneer u op elk gewenst moment dit gevoel zelf thuis kunt ervaren?

Bel of mail ons voor meer informatie over binnensauna's

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze binnensauna’s en wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag op 0512 - 537381 of via de mail contact@revis.info. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom en fabriek in Drachten aan Het Helmhout 71.