bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Buitensauna Groningen

Met de zoekopdracht buitensauna Groningen kom je gegarandeerd bij Revis terecht. Wij zijn namelijk specialist in het leveren van hoge kwaliteit buitensauna’s, die u het ultieme Finse saunagevoel geven. In onze showroom tonen wij u diverse modellen buitensauna’s in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt zelfs kiezen uit verschillende houtdiktes en zo de voor u perfecte isolatiewaarde uitzoeken. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en ons vakkundige personeel staat klaar om u te adviseren bij het maken van uw keuze.

Snelle levering en uitstekende service voor uw buitensauna Groningen

Bij Revis hebben wij een naam hoog te houden en wij zijn dan ook trots op onze snelle levering en uitstekende service. Uw buitensauna wordt zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd en indien u dit wenst, bouwen wij de sauna geheel voor u op en verzorgen de volledige installatie. Zo kunt u nog dezelfde dag genieten van uw droge heteluchtbad en zich in de Finse bossen wanen alsof u er met vakantie bent. Zou het niet geweldig zijn, dit gewoon bij u thuis te kunnen ervaren?

Neem contact met ons op of kom langs

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en welke buitensauna voor u het meest geschikt is? U kunt bij ons zes dagen per week terecht voor een vrijblijvende afspraak. Bel ons op 0512 537381 of mail naar contact@revis.info. U kunt onze uitgebreide collectie ook komen bekijken in onze showroom aan Het Helmhout 71 in Drachten. Onze experts staan voor u klaar met inspiratie en advies.