Polypropyleen Zwembaden geproduceerd in eigen fabriek, ook voor Curacao, Bonaire, Spanje etc.

Liever geen chloor gebruiken? Dan zijn onze magnesium mineraal installaties een uitkomst. Uw zwembad water wordt dan zonder toevoeging van chloor gezuiverd Het magnesium mineraal is gezond en goed voor de huid. De waterkwaliteit van het zwemdad wordt door 2 sensoren gemeten en gecontroleerd. U heeft er bijna geen omkijken meer naar!

Welkom bij Revis, de specialist in polypropyleen zwembaden, zwembad overkappingen, spabaden en sauna’s. Wat uw wensen ook zijn, wij beschikken over de deskundige kennis en ervaring om u te helpen bij het vinden van uw perfecte zwembad, spa, hottub of sauna.

Complete kwaliteit zwembaden van polypropyleen

Revis ontwerpt en produceert zwembaden van polypropyleen. Het materiaal polypropyleen is sterk en duurzaam materiaal en is gemakkelijk en goed te onderhouden. Revis levert maatwerk en kan u van dienst zijn bij de aanschaf en het onderhoud van uw polypropyleen zwembad. U kunt uw zwembad compleet maken met een passende overkapping. Zo kunt u in Nederland het gehele jaar van zwemplezier genieten en draagt het bij aan het onderhoudsgemak van uw zwembad.

De ultieme ontspanning bij huis met een spa, hottub of sauna

Ook voor een mooie spa, hottub of sauna bent u bij Revis op het juiste adres. Een eigen spa, hottub of sauna zorgt voor de optimale ontspanning bij u thuis. Wetenschap, technologie en fantasie worden gecombineerd waardoor de spabaden, hottubs en sauna's van Revis voldoen aan de hoogste eisen en verwachtingen.

Ook voor alle toebehoren voor uw zwembad kunt u terecht bij Revis

De specialisten van Revis kunnen u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf en het onderhoud van uw zwembad, spa, hottub. Ook kunt u bij Revis terecht voor alle toebehoren van uw zwembad, zoals:

  • Verlichting
  • Zwembad filtratie
  • Waterbehandeling
  • Jet stream
  • Stofzuiger en robots
  • Verwarming
  • Isolatie afdekking
  • Onderhoudsproducten

Kom voor meer informatie over ons aanbod zwembaden, zwembad overkappingen, spabaden en sauna's naar onze showroom en fabriek te Drachten.

Laat u door ons bellen!
Nieuws / Actueel

Revis is vanaf heden officiële dealer van Starline

starline dealer