bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Inbouw zwembad kopen

Een zwembad in de woning of in de tuin is een droom voor veel mensen. Voor velen is deze droom niet te realiseren vanwege gebrek aan ruimte of financiële bezwaren. Maar wanneer u wel in de omstandigheden verkeert zich een eigen zwembad te kunnen veroorloven dan bent u bij Revis aan het juiste adres. Wilt u een inbouw zwembad kopen dan kunt u op deze website alvast inspiratie opdoen over wat voor soort zwembad u straks wilt laten plaatsen. Uw zwembad kan zowel in de tuin als bij voorbeeld in een kelderverdieping van uw woning worden gebouwd. Al naar gelang waar u ruimte heeft.

Een inbouw zwembad kopen wordt het begin van een eigen wellness

Misschien krijgt u na het laten plaatsen van een inbouw zwembad wel de smaak te pakken en wilt u gaan uitbreiden naar een eigen wellness met whirlpool en sauna. Voor alle toebehoren bij een inbouw zwembad kunt u eveneens bij ons terecht. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken en kunnen wij samen met u bespreken wat in uw geval de mogelijkheden zijn. U kunt voor een buitenzwembad ook een overkapping laten plaatsen, zodat u ook bij minder mooi weer lekker kunt zwemmen in uw eigen zwembad.

Uw offerte op maat heeft u snel aangevraagd

Droomt u al lang van een eigen zwembad? Dan is nu het moment om die droom te realiseren. Wilt u een inbouw zwembad kopen dan kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0512 – 537381. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar contact@revis.info. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of offerteverzoek reageren.