Isolatie afdekking zwembad

Isolatie afdekking van uw zwembad draagt bij aan warmtebehoud van uw zwembadwater waarmee het zwemplezier van uw zwembad wordt vergroot. Ook houdt een afdekking van uw zwembad blad en vuil tegen. Hiermee vermindert u het onderhoud van uw zwembad en bespaart u op het gebruik van (chemische) onderhoudsproducten. Daarnaast vergroot u de veiligheid rond uw zwembad.

Revis biedt drie verschillende soorten isolatie afdekking voor uw zwembad:

  • Noppen isolatie
    Noppen isolatie is de goedkoopste manier voor het afdekken van uw zwembad. Met deze luchtbellenfolie wordt tot 90% de verdamping van het water voorkomen. De noppen isolatie dient handmatig over het zwembad te worden getrokken.
  • Foam isolatie
    Foam isolatie is een afdekking van hogere kwaliteit dan de isolatieafdekking. Het is een dikke vorm van isolatie gemaakt van polyethyleen schuim. Deze vorm van afdekking kan handmatig over het zwembad worden getrokken of volautomatisch worden geïnstalleerd.
  • Lamellen isolatie
    Bij Revis kunt u ook terecht voor lamellen isolatie. Dit is een hoogwaardige vorm van afdekking welke garant staat voor optimale isolatie. Hiermee bespaart u sterk op energieverbruik voor het verwarmen van uw water. De lamellen sluiten het zwembad volledig af. Naast het tegenhouden van blad en ander vuil, wordt algengroei voorkomen doordat het zonlicht door de lamellen wordt tegengehouden.

Revis is specialist op gebied van polypropyleen zwembaden. Hiermee zijn ze ook specialist op gebied van zwembadafdekkingen. Voor alle mogelijkheden in zwembad afdekkingen kijkt u verder op de website of kunt bij ons langs komen.