bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Kunststof zwembad

Revis produceert kunststof zwembaden van polypropyleen. Een kunststof zwembad heeft de gunstige prijs als voordeel en het duurzame materiaal draagt bij aan jarenlang zwemplezier. De kunststof polypropyleen kent vele voordelen. Het is sterk en duurzaam materiaal en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is polypropyleen milieuvriendelijk, uv-bestendig, antibacterieel en huidvriendelijk.

Alle expertise rondom kunststof zwembaden

Wij produceren zelf de kunststoffen zwembaden. Vervolgens transporteren en plaatsen we deze, maar we kunnen u ook van dienst zijn bij het onderhoud en eventuele reparaties van het kunststof zwembad. Het produceren, vervoeren en installeren van kunststoffen zwembaden gebeurt met grote nauwkeurigheid en worden uitgevoerd door vakkundige mensen. Zo is bij Revis sprake van maatwerk en kunnen we u van dienst zijn bij iedere vraag of wens omtrent kunststof zwembaden.

Een compleet kunststof zwembad vindt u bij Revis

Revis levert kunststof zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we ook alle mogelijke toebehoren voor een compleet zwembad naar uw wensen, bijvoorbeeld bijpassende verlichting, filtratie, automatische chloor en ph installaties en zwembadverwarming. Wij zijn u graag van dienst met alle vragen en benodigdheden voor uw eigen zwembad. Wanneer wij iets niet in ons assortiment hebben, is dit altijd nog door ons te bestellen. Voor het beste kunststof zwembad kunt u terecht bij Revis.