bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Lamellen overkapping

Voor de aanschaf van een lamellen overkapping voor uw zwembad gaat u naar Revis. Revis is specialist in zwembaden en importeur van zwembad overkappingen. In de mogelijkheden van overkappingen biedt een lamellen overkapping de meeste comfort.

De voordelen van een lamellen overkapping voor uw zwembad

Met een lamellen overkapping van uw zwembad kiest u voor afdekking van hoogwaardige kwaliteit. Een lamellen overkapping zorgt voor optimale isolatie, doordat deze het water volledig afsluit. Hierdoor koelt de temperatuur van het zwemwater zeer langzaam af en bespaart u flink op het energieverbruik voor het verwarmen van het water. Het volledig afsluiten van uw zwembad met een lamellen overkapping, houdt het zonlicht volledig tegen waardoor algengroei wordt voorkomen. Daarnaast houden de lamellen het blad en ander vuil goed tegen. Tevens kunt u kiezen voor een solar lamellen overkapping. Deze lamellen vangen de zonwarmte op waarmee het zwembadwater extra wordt verwarmd.

Een zwembad met een lamellen overkapping biedt u extra comfort.

Overkapping van het zwembad biedt niet alleen voordelen op gebied van onderhoud en energiebesparing, ook vergroot het de veiligheid rond uw zwembad. Naast de lamellen overkapping heeft u bij Revis de keuze uit noppen isolatie of foam isolatie. De keuze voor de juiste afdekking van uw zwembad is afhankelijk van het type zwembad, uw budget en de wensen omtrent uitstraling en veiligheid. Door de uitgebreide kennis en ervaring in zwembaden en overkappingen, kunnen de werknemers van Revis u goed adviseren over de juiste toepassing. Ontdek de voordelen van de lamellen overkapping door langs te komen in onze showroom in Drachten.