Onderhoudsproducten voor uw zwembad

Voor een mooi en goed behoud van uw zwembad is de juiste onderhoud belangrijk. Bij Revis kunt u terecht voor de aanschaf van een uitstekend polypropyleen zwembad en bijbehorende toebehoren voor optimaal zwemplezier van uw zwembad. Ook kunt u bij ons terecht voor alle benodigde onderhoudsproducten voor uw zwembad. Wij verkopen diverse chemicaliën en andere onderhoudsproducten voor een goed behoud van de kwaliteit van uw zwemwater.

Onderhoudsproducten voor anti alg, gebruik van chloor en de juiste pH waarde

Een goed behoud van de kwaliteit van uw zwemwater is belangrijk. Op deze manier wordt een goede pH-waarde van het water behouden. Met behulp van chloor wordt de vorming van bacteriën en schimmels voorkomen. Hiermee wordt het zwemwater niet troebel en behoudt het een optimale kwaliteit, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een heerlijke duik uw zwembad.

Deskundig advies over het gebruik van de juiste onderhoudsproducten

Revis is specialist in het produceren, installeren en onderhouden van polypropyleen zwembaden. Zo kunnen zij u ook van dienst zijn bij alle informatie omtrent de onderhoudsproducten van uw zwembad. Wij hebben een groot assortiment aan onderhoudsproducten zoals chloortabletten, producten voor pH verlaging of verhoging, middelen tegen bestrijding van algen of reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld de randen van uw zwembad.