bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Overkapping buitenzwembad

Een zwembad in de tuin is waar veel mensen van dromen. Misschien bent u wel één van de gelukkigen die er de ruimte en financiën voor heeft. Maar als het zwembad eenmaal is gerealiseerd bedenkt u zich wellicht dat een overkapping buitenzwembad een goed idee zou zijn. Daarmee voorkomt u immers dat het water in het zwembad snel vervuilt. Daarnaast heeft een overkapping nog meer voordelen.

Een overkapping buitenzwembad geeft u het hele jaar door zwemplezier

Kiest u voor een overkapping buitenzwembad dan kunt u in principe het gehele jaar gebruik maken van uw zwembad. U heeft immers weinig tot geen last van de kou als u aan het zwemmen bent. Door de overkapping blijft het water ook beter op temperatuur wat een besparing op de energielasten met zich meebrengt. Het water hoeft ook minder frequent te worden gereinigd en dus heeft u hiervoor minder chemicaliën voor nodig. Tot slot biedt een overkapping meer privacy, ideaal wanneer u er de voorkeur aan geeft om ongekleed te zwemmen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de overkapping van uw buitenzwembad aan

Wilt u uw zwembad laten voorzien van een overkapping dan is Revis uw partner. Wij kunnen ieder buitenzwembad voorzien van een passende overkapping, op onze website vindt u diverse voorbeelden van modellen voor zwembadoverkappingen. Bel ons voor meer informatie of een offerte op telefoonnummer 0512 – 537381 of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of u een passende offerte te sturen.