bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Polyester Zwembad

Bij Revis kunt u terecht voor een polyester zwembad van hoogwaardige kwaliteit. Revis produceert, installeert en onderhoudt polyester zwembaden. Wat voor vorm en maatvoering zwembad u ook zoekt, wij kunnen u helpen bij de realisatie van uw buiten- of binnenzwembad. Wij zorgen voor het juiste ontwerp, productie en afwerking van uw polyester zwembad.

Een zwembad van duurzaam materiaal

Een polyester zwembad wordt gemaakt van duurzaam materiaal terwijl de prijs hiervoor relatief laag ligt. Het plaatsen van het zwembad kan vrij snel worden uitgevoerd waardoor u al gauw kunt genieten van een heerlijke duik in eigen tuin. Maak uw tuin compleet met een polyester zwembad en heb hier jarenlang optimaal plezier van.

Deskundig advies bij de aanschaf van uw polyester zwembad

Onze medewerkers kunnen u alle benodigde informatie geven over polyester zwembaden. Zij hebben de deskundigheid om u van alle informatie te voorzien. Polyester zwembaden kennen vele voordelen. Het materiaal is mooi glad afgewerkt, het is enorm duurzaam en bovendien eenvoudig schoon te maken. Ook staat het bekend om zijn hoge isolatiewaarde, waardoor afkoeling van het zwemwater langzaam zal verlopen. Wij bieden diverse modellen polyester zwembaden in verschillende kleuren, zodat u het zwembad van uw wensen kunt vinden bij Revis.