bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

PP zwembad

Voor een mooi zwembad kiest u voor een pp zwembad van Revis. Revis in Drachten is specialist in zwembaden, overkappingen, hottubs, spabaden en sauna's. In de eigen fabriekshal ontwerpt en produceert Revis pp zwembaden, oftewel baden van het materiaal polypropyleen. Bij Revis kunt u terecht voor het vinden van het perfecte privébad met alle gewenste toebehoren. De zwembaden van Revis zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Met het kiezen voor een pp zwembad kiest u voor een zwembad van hoogwaardige kwaliteit

Het kiezen voor een pp zwembad biedt u vele voordelen. Het materiaal polypropyleen is namelijk zeer sterk en duurzaam materiaal, hierdoor is een lange levensduur van het bad gegarandeerd. Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw pp zwembad is regelmatig en deskundig onderhoud belangrijk. Door het gladde en antibacteriële polypropyleen materiaal is het bad gemakkelijk schoon te maken. Revis levert u alle onderhoudsproducten voor uw pp zwembad en kan tevens van dienst zijn bij het onderhoud en eventuele reparaties.

Bij de aanschaf van uw pp zwembad kunt u rekenen op uitstekende service

Revis produceert in de fabriekshal te Drachten standaard pp zwembaden van 3,5 meter tot 5 meter breed en met een lengte tot 12 meter. Wanneer u een andere maatvoering voor uw bad wenst, kunnen onze vakmensen dit ook voor u realiseren. Uw pp zwembad zal na de productie vakkundig door Revis worden geplaatst. U kunt bij Revis uw pp zwembad geheel compleet maken met passende verlichting, afdekking, overkapping en alle producten voor onderhoud.