bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Prefab zwembad Drenthe

Voor een goed prefab zwembad Drenthe gaat u natuurlijk naar Revis Zwembaden. Wij zijn specialist in onder meer zwembaden die zijn vervaardigd uit polypropyleen. Al meer dan 16 jaar voorzien wij mensen in advies over een geschikt zwembad voor hun tuin en produceren wij zwembaden die geheel naar wens van onze klant is. Wenst u ook te genieten van een prachtig prefab zwembad in Drenthe? Revis Zwembaden is u met alle plezier van dienst.

De kracht van polypropyleen

Revis Zwembaden ontwerpt een zwembad naar uw wens en met het produceren van een zwembad maken wij gebruik van het materiaal polypropyleen. Dit materiaal is sterk en duurzaam, zodat u jarenlang van een goed zwembad kunt genieten. Een groot voordeel aan polypropyleen is dat het onderhoud erg gemakkelijk is. Zodoende geniet u meer van uw zwembad en bent u minder tijd kwijt aan het onderhoud ervan. Omdat het in Nederland niet het hele jaar door altijd even warm en zonnig is, kunnen wij voor een ook een bijpassende overkapping voor het zwembad ontwerpen. Revis Zwembaden levert u dus zwemplezier voor het hele jaar door.

Contact

Als u meer wilt weten over onze zwembaden en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen, vragen wij u contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0512 537381 of via het e-mailadres contact@revis.info. Ook hebben wij op onze website een contactformulier. Let op! Als u een bezoek aan ons filiaal wilt brengen, kan dit gedurende de winter enkel op afspraak.