bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Prefab zwembad Groningen

In Groningen kunt u erg mooi wonen en met een zwembad in de tuin, wordt uw woonplezier nog groter. Voor een prefab zwembad Groningen zit u bij Revis Zwembaden goed. Wij kunnen met u meedenken voor een ideaal zwembad in uw woonomgeving en met onze expertise realiseren we graag een prachtig zwembad voor u.

Eigen productie

Revis Zwembaden produceert de zwembaden zelf in een eigen productiehal te Drachten. Wij hebben daar al meer dan zestien jaar ervaring mee, dus zijn we goed op de hoogte hoe wij onze klanten een fijn zwembad kunnen leveren. Onze producten worden gemaakt van polypropyleen, topmateriaal voor een goed zwembad. Dankzij dit materiaal is het zwembad strak en glad afgewerkt. Uw zwembad is hierdoor ook goed schoon te houden, het antibacterieel materiaal is huidvriendelijk, geeft een aangenaam gevoel en gaat het ontstaan van osmose tegen. Kortom: de polypropyleen zwembaden van Revis Zwembaden zijn een garantie voor goede kwaliteit.

Contacteer ons voor uw mogelijkheden

De standaard afmetingen van onze zwembaden zijn 3,5 tot 5 meter in de breedte en 12 meter in de lengte. Wij kunnen uiteraard de nodige aanpassingen uitvoeren, zodat het product geheel naar uw wens is. Wilt u meer informatie? Belt u ons dan op telefoonnummer 0512 537381 of contacteert u ons via e-mail. Ons e-mailadres is contact@revis.info, uiteraard kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Let op! Als u een bezoek wilt brengen aan ons filiaal, is het van belang dat u weet dat u ons in de winter enkel op afspraak kunt bezoeken.