bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Prefab zwembaden voor Nederlandse Antillen

Revis Zwembaden maakt niet alleen zwembaden in Nederland maar ook ver daarbuiten voornamelijk Nederland, Belgie, noord Duitsland maar ook zijn we met projecten bezig op de Nederlandse Antillen.

De zwembaden worden in eigen fabriek geproduceerd in Drachten en worden standaard tot 5 meter breed gemaakt met een lengte van 12 meter.  Dit mag s’avonds tussen 19:00 en 06:00 o’chtends vervoerd worden.

Wanneer een zwembad verder weg moet, of wanneer het groter is dan 12 x 5 meter, wordt het bad in prefab onderdelen gemaakt en per container verscheept. Op locatie worden de onderdelen vervolgens aan elkaar gelast zodat het bad in geheel vormt.

Levertijd Prefab zwembaden

Een voordeel van prefab zwembaden is de korte installatieperiode. Wanneer het gat gegraven is kunnen wij binnen een week uw zwembad zwemklaar opleveren.

Prefab zwembaden van hoogwaardige materialen

De zwembaden worden gemaakt van massief polypropyleen wat UV bestendig is en door en door is gekleurd. U hebt dus geen last van verf die afbladert, of een folie/liner die na een aantal jaren weer moet worden vervangen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Rene de Vries.

Revis Zwembaden
Het Helmhout 69
9206 AZ Drachten
0031-512537381
0031-654200317