bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Privé zwembad

Voor uw eigen privé zwembad gaat u naar Revis te Drachten. Revis is specialist in zwembaden, overkappingen, spabaden, jacuzzi's en sauna's. Revis ontwerpt en produceert zwembaden van poplypropyleen. Voor een privé zwembad geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Revis. In de fabriekshal kan het gewenste bad geheel voor u op maat worden gemaakt.

Bij de aanschaf van uw privé zwembad biedt Revis u een uitstekende service

Met een privé zwembad vergroot u uw woonplezier. Het gehele jaar door kunt u genieten van een heerlijke verfrissende duik in eigen tuin. Uw eigen privé zwembad van van het materiaal polypropyleen biedt u vele voordelen. Polypropyleen is zeer sterk, duurzaam en gemakkelijk in de onderhoud. Het gladde materiaal zorgt voor een prachtige strakke uitstraling en voelt zeer aangenaam aan.

Uw eigen privé zwembad van polypropyleen of polyester

Standaard heeft u bij Revis de keuze uit een privé zwembad van polypropyleen van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter. Echter kan uw privé zwembad volledig op maat worden gemaakt. Naast de polypropyleen zwembaden is Revis leverancier van diverse andere merken zwembaden. Revis kan u uitstekend adviseren voor de aanschaf van het best passende bad. Tevens kunnen we u adviseren over de uitvoering van benodigd onderhoud en kunnen we alle toebehoren leveren voor optimaal gemak en plezier van uw privé zwembad. Kom langs bij Revis en vind het privé zwembad die geheel voldoet aan uw eisen en verwachtingen.