Sauna's

Een eigen sauna is de ultieme vorm van relaxen bij uw eigen huis. Hiermee vergeet u de alledaagse drukte en komt u op heerlijke wijze tot rust. Niet alleen voor ontspanning is een sauna geschikt, ook draagt het bij aan uw gezondheid. De warmte van de sauna is namelijk goed voor uw spieren en verbetert uw afweersysteem.

Een sauna is goed voor lichaam en geest

Het gebruik van een sauna is al eeuwenlang geliefd bij jong en oud. De hoge temperaturen hebben een invloed op het dalen van de bloeddruk en stimuleren de doorbloeding van het lichaam. Op deze manier draagt een sauna bij aan het optimaal ontspannen van uw lichaam. De warme temperaturen bevorderen ook de afvoer van allerlei afvalstoffen wat bijdraagt aan een goede gezondheid en een mooie huid.

Een kwaliteit sauna voor optimaal genot bij eigen huis

Revis is saunaspecialist en maakt sauna's van hoogwaardig materiaal. Het aanbod van sauna's is groot. U vindt een diversiteit in modellen, materiaal en maatvoering. Zo heeft u een keuze in standaard en premium uitvoeringen en verschillen in isolatiewaarde door de houtdikte van de verschillende sauna's. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste binnen- of buitensauna zodat u de sauna kunt aanschaffen welke het best bij u past. Revis bezorgt de sauna van uw wensen bij u thuis en in overleg kunnen onze vakmensen de sauna ook voor uw opbouwen en installeren. Dit gebeurt op vakkundige en snelle wijze waardoor u snel kunt genieten van uw binnen- of buitensauna.