bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Starline zwembad

Voor een polyester Starline zwembad kunt u terecht bij Revis. Revis is specialist in zwembaden, overkappingen, spabaden, hottubs en sauna's. Polyester is zeer duurzaam materiaal. Door de hoogwaardige kwaliteit van het polyester materiaal kunt u jarenlang zorgeloos van uw Starline zwembad genieten.

De polyester Starline zwembad is een prachtig zwembad voor in uw tuin

Een Starline zwembad kent vele voordelen. Naast de duurzame kwaliteit is het polyester goed schoon te maken en uitstekend te onderhouden. Het materiaal heeft een hoge isolatiewaarde waardoor de afkoeling van de watertemperatuur langzaam zal verlopen. Het Starline zwembad is leverbaar in verschillende vormen en maatvoeringen. Hierbij kunt u kiezen voor een monoblock zwembad, die uit één strak en naadloos geheel bestaat. Dit bad is zeer esthetisch en comfortabel. Daarnaast kunt u kiezen voor een Starline zwembad op maat. Wat voor vorm of maatvoering u ook wenst, Revis helpt u met de realisatie en zal het bad zorgvuldig voor u plaatsen.

Deskundig advies voor de Starline zwembad van uw wensen

De medewerkers van Revis kunnen u voorzien van alle benodigde informatie over de polyester baden van Starline. Veiligheid speelt bij de baden een grote rol wat zich vertaalt in onder andere traptreden met antislip en de mogelijkheid voor het toepassen van zwembadafdekking. Kom langs in de showroom van Revis in Drachten en bekijk de verschillende uitvoeringen en toepassingen. Vind het Starline zwembad van uw wensen bij Revis waarbij u kunt rekenen op een uitstekende service, goede garantie en snelle levering.