Stofzuiger en robots voor uw zwembad

Bij Revis kunt u terecht voor diverse stofzuigers en robots voor het behoud van schoon zwembadwater. Schoon zwembadwater zorgt voor meer zwemplezier en draagt bij aan de blijvende kwaliteit van uw zwembad. Met een zwembadstofzuiger worden bladeren, ander vuil en algen op gemakkelijke wijze opgezogen. Hierin heeft u de keuze tussen handmatige, automatische en robotstofzuigers.

Handmatige, automatische en robotstofzuigers voor uw zwembad

Handmatige en automatische stofzuigers worden met behulp van een slang aangesloten op het filtersysteem van het zwembad. Een robot bodemzuiger is een automatische elektrische stofzuiger welke van stroom moet worden voorzien en daarom niet wordt aangesloten op uw zandfilterinstallatie. Deze stofzuigers hebben een eigen filter en opvangbak voor het vuil. Onderhoud van een zwembad gaat nog gemakkelijker met het gebruik van een automatische zwembadrobot. Deze automatische bodemzuigers zorgen voor een super schoon zwembad zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Dit is vooral handig wanneer u een groter zwembad heeft, waarbij het handmatig stofzuigen erg veel tijd kost.

Stofzuigers en robots in diverse uitvoeringen en prijsklassen

Revis levert stofzuigers en stofzuiger robots van diverse prijsklassen. Voor alle informatie omtrent stofzuiger en robots kunt u terecht bij de specialisten van Revis.