Zwembadverwarming

De zomer in Nederland garandeert niet altijd heerlijk zwemweer. Door verwarming van uw zwembadwater kunt u uw zwemplezier vergroten. Voor een goede verwarming van uw zwembadwater biedt Revis geschikte producten. Revis biedt diverse warmtepompen waarmee u het zwembadwater kunt verwarmen.

Zwembadverwarming met behulp van een warmtepomp

Een warmtepomp is een voordelige manier voor het verwarmen van uw zwembadwater. De warmtepomp haalt zijn warmte-energie voor 80% uit de buitenlucht. Hiermee wordt de warme temperatuur van uw zwembadwater ook in de lente en de herfst behouden en kunt u dit soort zwembadverwarming zien als seizoensverlenger. Het gebruik van buitenlucht voor de warmte-energie maakt het gebruik van een warmtepomp een stuk voordeliger dan het gebruik van een CV-installatie voor het verwarmen van uw zwemwater. De kosten in het gebruik van een CV-installatie liggen een stuk hoger, echter heeft het als voordeel dat u hiermee ook in de winter en daarmee het gehele jaar uw zwembad op goede temperatuur kan houden. Ook voor CV-installaties kunt u terecht bij Revis.

Betaalbare en betrouwbare zwembadverwarming

Revis biedt door de eigen import en service dienst een aanbod van betaalbare en betrouwbare warmtepompen. Een warmtepomp is een goede aanvulling op uw zwembad en is al beschikbaar vanaf € 1095,-. Naast warmtepompen en CV installaties is een solar lamellen afdekking van uw zwembad een vorm van zwembadverwarming. Deze afdekking van uw zwembad neemt zonlicht op waarmee de temperatuur van het zwemwater extra verwarmd wordt. Voor meer informatie over de mogelijkheden op gebied van zwembadverwarming kunt u bellen of mailen naar Revis Zwembaden.