Waterbehandeling

De juiste behandeling van het zwembadwater draagt bij aan goed verzorgd en kristalhelder water. Wanneer het zwembadwater niet op de juiste manier wordt behandeld, vertroebelt het water. Om het water in goede conditie te houden levert Revis de juiste producten en installaties.

Het belang van een juiste pH/waarde van uw zwemwater

Zwembadwater moet een pH-waarde hebben tussen 7,0 en 7,4. pH-waarden boven 7,4 leiden tot irritatie van de slijmhuid en de ogen. Een pH-waarde lager dan 7 heeft een negatieve invloed op metalen delen in het bad. Een goede pH-waarde is belangrijk voor het juiste behoud en gebruik van uw zwembad.

Chloor tegen de vorming van bacteriën en schimmels in het zwemwater

Zwembadwater vormt een goede voedingsbodem voor allerlei micro-organismen, bacteriën en schimmels. Voor het weerhouden van schimmels en bacteriën en het schoonhouden van het water, is het gebruik van chloor belangrijk. Een goede chloorinstallatie beïnvloedt niet de pH-waarde van het zwemwater en benut het gebruik van chloor op de meest efficiënte wijze.

Automatische chloor en pH installatie

Een automatische chloor en pH installatie zorgt voor perfect zwemwater. Dit systeem voert de juiste meting uit van de pH-waarde en zorgt voor een goede dosering van chloor waardoor het een veilig en vertrouwd systeem is voor waterbehandeling. Deze manier van waterbehandeling zorgt er tevens voor dat u op het gebruik van chemicaliën kunt bezuinigen.