bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Wellis Spa

De Wellis Spa is een spabad welke wordt gekenmerkt door een combinatie van techniek, wetenschap en fantasie. De Wellis Spa voldoet hierdoor aan hoge eisen en verwachtingen als het om spabaden gaat. Revis is leverancier van Wellis Spabaden. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies en een uitstekende service bij de aanschaf van uw eigen spabad. De spabaden van Wellis zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een stijlvol design.

Een Wellis Spa in eigen tuin voor ontspanning van lichaam en geest

Met de aanschaf van een Wellis Spa kiest u voor een waardig wellness product bij eigen huis. Wanneer het u uitkomt, kunt u genieten van een heerlijk ontspanmoment in uw eigen spabad. De experts van Wellis hebben kennis over oud Oosterse massagetechnieken gecombineerd met kennis over de nieuwste ontwikkelingen in hydromassage. De hydromassage zorgt voor een goede doorbloeding en ontspanning in het gehele lichaam. Op deze manier draagt uw eigen Wellis Spa bij aan een gezondere levensstijl.

Voor uw Wellis Spa gaat u naar Revis in Drachten

U kunt de waterstroming en temperatuur van het spabad volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Het spabad wordt gekenmerkt door een goede prijs en uitstekende garanties. Kom langs bij Revis en bekijk de verschillende mogelijkheden. Revis realiseert een korte levertijd van uw Wellis Spa en kan deze indien gewenst, voorzien van extra toepassingen voor extra comfort en gebruiksgemak. Voor u het weet zult u al snel genieten van optimaal ontspanningsplezier met de Wellis Spa in eigen tuin.