bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad

Uw perfecte eigen zwembad voor in uw tuin vindt u bij Revis. Zo kunt u thuis genieten van een heerlijke duik in uw eigen zwembad en ook daar genieten van het fijne vakantiegevoel. De keuze voor een zwembad is een belangrijke beslissing. Verschillende modellen zwembaden bieden ieder eigen voordelen afhankelijk van uw situatie.

Uw zwembad op maat bij Revis

Revis maakt in eigen productiehal zwembaden van polypropyleen. Polypropyleen is sterk, duurzaam, uv bestendig en droogt niet uit. Poropyleen zwembaden zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Standaard worden er zwembaden gemaakt van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter. Indien u een aangepaste maatvoering wenst kunnen wij dat ook voor u realiseren. Wij leveren maatwerk bij het produceren en installeren van uw zwembad en geven u deskundig advies over het onderhoud ervan.
U kunt uw zwembad compleet maken met een overkapping. Ook hiervoor bent u bij Revis op de juiste plek. Met een overkapping kunt u ook in het voorjaar en najaar gebruik maken van uw zwembad. Zo heeft u geen last van wind en regen en voelt het er altijd warm aan.

Uw eigen zwembad voor jarenlang plezier

Met uw eigen zwembad kunt genieten van jarenlang plezier bij eigen huis. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw zwembad. Indien u meer wilt weten over onze manier van produceren van zwembaden, kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze showroom en fabriek te Drachten.