bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad aanleg

Specialist in zwembad aanleg is Revis te Drachten. Naast het ontwerpen en produceren van polypropyleen zwembaden, is Revis gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden. Vakkundige zwembad aanleg vereist deskundige kennis en ervaring. De specialisten van Revis hebben jarenlang ervaring in het aanleggen van zwembaden en voeren dit van begin tot eind zorgvuldig uit.

Vakkundige zwembad aanleg door de specialisten van Revis

Bij Revis kunt u terecht voor een zwembad die geheel voldoet aan wensen omtrent maatvoering, uitstraling en gebruiksgemak. Ongeacht het soort bad waar u voor gekozen heeft kan Revis u uitstekend helpen bij de aanleg en de plaatsing. Wij verzorgen het transport met passend vervoer en eenmaal op locatie wordt zwembad aanleg snel en kundig uitgevoerd. De werkwijze bij zwembad aanleg wordt aangepast op het materiaal van uw bad. Eerst worden de grondwerkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd met behulp van een graafmachine. Met precisie worden de graafwerkzaamheden voor de zwembad aanleg uitgevoerd. De grond wordt volledig waterpas en gladgemaakt en vervolgens kan het bad met bijbehorende randtegels worden geplaatst.

De uitvoering van zwembad aanleg is gericht op kwaliteit

Een eigen zwembad is een grote investering. Voor een mooie uitstraling van uw tuin en een lange levensduur van uw eigen bad, is vakkundige aanleg van uw zwembad zeer belangrijk Onze specialisten weten hoe zij uw bad moeten plaatsen voor goed behoud van kwaliteit. Naast het ontwerpen, produceren en plaatsen van zwembaden, kunt u Revis inschakelen voor de uitvoering van onderhoud of eventuele reparaties. Van zwembad aanleg tot onderhoud is Revis uw specialist.