bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad afdekking

Voor de juiste temperatuur van het zwembadwater, is een goede zwembad afdekking een belangrijk punt. Doordat het zwembadwater in contact staat met de koelere buitenlucht verliest het water aan warmte. Om verdamping tegen te gaan kunt u gebruik maken van zwembad afdekking. Dit dient op deze manier als isolatie afdekking waarin u keuze heeft in verschillende mogelijkheden.

Zwembad afdekking: noppen isolatie, foam isolatie of lamellen

Revis biedt drie keuzes in zwembad afdekking. Zo is er de mogelijkheid tot noppen isolatie, foam isolatie of lamellen. Noppenfolie kunt u gebruiken voor een goede afdekking van uw zwembad. Noppenfolie voorkomt verdamping en kunt u handmatig gemakkelijk over het bad heentrekken. Foamafdekking heeft geen noppen. Dit heeft een iets hogere isolatiewaarde en deze installatie kan indien gewenst automatisch worden uitgevoerd. Als laatste kunt u kiezen voor lamellen afdekking van uw zwembad. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden aangepast aan de uitvoering van uw zwembad. Doordat het volledig donker is onder de lamellen, vermindert de algengroei en daarmee vermindert u ook het chemicaliëngebruik. Bovendien kunt u kiezen voor solar lamellen, waarmee u het zwembadwater, door middel van de opvang van zonwarmte, kunt verwarmen.

Een uitgebreide keuze in zwembad afdekking bij Revis

Bij de keuze van juiste zwembad afdekking gaat het om het type zwembad, veiligheid, budget en smaak. Op deze manier kunt u kiezen voor een afdekking welke past bij uw wensen en budget. Voor het juiste advies over en de aanschaf van uw zwembad afdekking kunt u terecht bij Revis.