bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad afdekkingen

Bij Revis kunt u terecht voor diverse soorten zwembad afdekkingen van optimale kwaliteit. Zwembad afdekkingen zijn voor zowel de zomer als de winter van groot belang voor het warmtebehoud van het zwemwater en goed onderhoud van uw zwembad.

De mogelijkheden in zwembad afdekkingen: noppen, foam en lamellen

Zwemwater wat in contact staat met de buitenlucht verliest aan warmte. Zwembad afdekkingen fungeren als isolatieafdekking en hierin biedt Revis drie verschillende mogelijkheden:

  • Noppen isolatie: Noppen isolatie is de goedkoopste mogelijkheid in zwembad afdekkingen. Noppenfolie is aanpasbaar aan de maat van uw zwembad en beschikbaar in verschillende kleuren. De folie dient u handmatig over het bad heen te trekken waardoor de warmte van het zwemwater wordt behouden
  • Foam isolatie: Foam isolatie is een afdekking van betere kwaliteit vanwege de hogere isolatiewaarde. Ook kan een foam isolatie desgewenst volautomatisch worden geïnstalleerd.
  • Lamellen isolatie: De meest luxe variant is lamellen isolatie. Dit is een hoogwaardige variant in zwembad afdekkingen vanwege de grotere voordelen op gebied van veiligheid, energiezuinigheid, mogelijkheden in automatische installatie en schoner, algenvrij water. Ook kunt u kiezen voor solar lamellen waarmee zonlicht wordt opgenomen om de temperatuur van uw zwemwater extra te verwarmen.

Specialist op gebied van zwembaden en zwembad afdekkingen

Revis is specialist op gebied van zwembaden en daarmee ook op gebied van plaatsing, onderhoud en reparatie van de verschillende afdekkingen. Voor informatie over de perfecte zwembad afdekking kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon.