bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad kopen Curaçao

Wilt u een zwembad kopen voor uw (vakantie)huis op Curaçao? Revis is de specialist in polypropyleen zwembaden, zwembad overkappingen, spabaden en sauna’s. Niet alleen klanten uit Nederland kopen bij ons, wij leveren en plaatsen producten ook bij klanten op Curaçao.

Op maat gemaakt zwembad van polypropyleen kopen op Curaçao

Revis ontwerpt en produceert zwembaden van polypropyleen. We horen u denken, wat is polypropyleen? Dit materiaal is ideaal voor zwembaden, daar het sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden is.

Dankzij onze kennis en ruim zestien jaar ervaring kunnen we u uitgebreid adviseren over het juiste zwembad voor u. Omdat geen buitenruimte hetzelfde is, leveren wij maatwerk. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze aan met onze deskundige adviseren. Op basis hiervan gaan we aan de slag met een passend ontwerp. Tijdens het ontwerpen kijken we ook naar andere elementen, zoals filtratie oplossingen, waterbehandeling, isolatie, verwarming en meer. Ook denken we na over de bescherming van uw zwembad. Helemaal wanneer u in de wintermaanden niet op Curaçao te vinden bent, is het belangrijk dat het zwembad beschermd blijft door een passende overkapping.

Ook de toebehoren voor uw zwembad op Curaçao vindt u bij Revis

Als specialist in zwembaden kan Revis u voorzien van informatie en advies omtrent het kopen en onderhouden van uw zwembad op Curaçao. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de nodige toebehoren, zoals verlichting, zwembad filtratie, waterbehandeling, jet stream, stofzuigers en robots, verwarming, isolatie afdekking en onderhoudsproducten.