bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad kopen Friesland

Een perfect zwembad kopen in Friesland doet u bij Revis. Revis is specialist in het produceren en installeren van polypropyleen zwembaden en zo bent u bij ons op het juiste adres voor het zwembad van uw wensen.

Een zwembad kopen in Friesland kan bij Revis

Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw privé zwembad, Revis beschikt over de kennis en ervaring om u te helpen bij alle werkzaamheden voor de installatie en onderhoud ervan. Wij zorgen voor het juiste ontwerp, de productie en de perfecte afwerking. Bij de realisatie van uw bad maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen zodat u jarenlang van zwemplezier kunt genieten.

Een perfect zwembad kopen in Friesland van polypropyleen
Revis ontwerpt, produceert en installeert zwembaden van polypropyleen. Een bad van polypropyleen is een zwembad van hoogwaardige kwaliteit en kent vele voordelen:

  • Het is sterk en duurzaam
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Is strak en glad afgewerkt
  • Antibacterieel materiaal
  • Polypropyleen is huidvriendelijk en voelt aangenaam aan
  • Geen ontstaan van osmose

Een compleet zwembad kopen in Friesland

Naast de productie en installatie van uw zwembad biedt Revis verder ook alle mogelijke toebehoren voor een compleet bad naar uw wensen. Hierbij kunt u denken aan bijpassende verlichting, filtratie, automatische chloor en ph installaties en verwarming. Wij zijn u graag van dienst met alle vragen en benodigdheden voor uw eigen zwembad. Een uitstekend en mooi zwembad kopen in Friesland doet u bij Revis.