bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad kopen Overijssel

Voor een perfect zwembad kopen in Overijssel kunt u terecht bij de zwembadspecialisten van Revis. Revis ontwerpt, produceert en installeert zwembaden van polypropyleen. Zij kunnen u van A tot Z van dienst zijn bij een zwembad kopen in de buurt van Overijssel. Met een eigen zwembad kunt u op ieder gewenst moment een heerlijke verfrissende duik nemen en op deze manier genieten van vakantiegevoel bij u eigen thuis.

Een eigen zwembad op maat kopen in Overijssel

Bij Revis kunt u terecht voor een zwembad op maat. Standaard worden er in de productiehal baden gemaakt van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter. Wanneer u een aangepaste maatvoering voor uw zwembad wenst kunnen wij dit ook voor u realiseren. Revis maakt gebruik van polypropyleen, wat duurzaam materiaal is van hoogwaardige kwaliteit. Een bad van polypropyleen is gemakkelijk te onderhouden, antibacterieel en huidvriendelijk.

Koop uw zwembad bij Revis voor de juiste kennis en expertise

Revis verzorgt niet alleen de passende productie, vervoer en installatie van propyleen zwembaden, maar kan ook helpen bij het onderhoud en eventuele reparaties ervan. Revis is gevestigd in Drachten waardoor u gemakkelijk een kijkje kunt nemen in onze showroom bij de zoektocht naar uw perfecte zwembad. Een uitstekend en mooi zwembad kopen in Overijssel doet u bij Revis.