bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad laten maken

Bent u op zoek naar een specialist waar u een zwembad kan laten maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Revis. Wij zijn de specialist in polypropyleen zwembaden, zwembad overkappingen, spabaden en sauna’s. Wij helpen veelal klanten in Nederland, maar wij hebben ook veel contacten op Curaçao. Ideaal als u hier een zwembad wilt laten plaatsen bij een vakantiehuis.

Bij Revis kunt u uw zwembad volledig op maat laten maken

Zoals gezegd is Revis specialist in polypropyleen zwembaden, oftewel wij ontwerpen en produceren zwembaden van polypropyleen. Polypropyleen is een ideaal materiaal voor zwembaden, aangezien het sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden is.

Waarom zou u uw zwembad laten maken door Revis? Wij doen dit al ruim zestien jaar voor verschillende klanten. Onze ruime kennis en ervaring staat garant voor kwaliteit. Ook leveren we persoonlijke service en maatwerk. Wij vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, en vullen deze aan met onze adviezen. Op basis van deze informatie, de afmetingen en uw budget maken we een passend ontwerp. Hierbij kijken we naar functionaliteit, design en duurzaamheid.

Voor het laten maken van een zwembad

Als u een zwembad laat maken voor Revis, laat u het maken door een partij die met u mee denkt. En dat is gewenst, een zwembad laat je natuurlijk niet zo maar even maken. Wij kijken niet alleen naar het design van het zwembad, wij kijken ook naar andere elementen, zoals filtratie oplossingen, waterbehandeling, isolatie, verwarming en meer. Ook denken we na over de bescherming van uw zwembad, bijvoorbeeld een passende overkapping.