bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad met overkapping

Een zwembad met overkapping biedt vele voordelen voor optimaal genot van uw eigen zwembad. In Nederland is dit geen overbodige luxe. Nederland kent veel wind en regen waardoor een overkapping bijdraagt aan meer zwemplezier. Revis kan ieder soort zwembad van een vaste of beweegbare overkapping voorzien. Een beweegbare uitvoering kunt u in zijn geheel wegschuiven over zeer vlakke geleidingsrails.

Een zwembad met overkapping biedt vele voordelen

Een overkapping houdt de warmte van het zwemwater goed vast. Ook wordt de temperatuur van het zwemwater door de opvang van zonnewarmte verhoogd, waardoor de overkapping tevens fungeert als zonnecollector. Ook wordt vuil en blad  van buiten tegengehouden waardoor u gemakkelijker uw zwembad kunt onderhouden. Dit draagt bij aan besparing op het gebruik van chemicaliën, onderhoudsproducten en energie.

Uw zwembad met overkapping vindt u bij Revis

Voor ieder formaat is een passende overkapping te realiseren. In de showroom van Revis kunt u een zwembad met hoge overkapping te bezichtigen. Deze heeft de afmetingen van 12,74 x 5,50 x 2,65 meter. Revis is voor Nederland officieel importeur en service center van diverse zwembad overkappingen. Voor het juiste advies en goede service omtrent alle benodigdheden voor uw zwembad bent u bij ons op de juiste plek.