bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad monoblock

Voor een eigen zwembad is een monoblock zwembad ideaal. Alle voorzieningen van het bad worden in de eigen fabriekshal al aangemaakt. Zo bestaat een monoblock uit één geheel welke compleet wordt vervoerd en wordt geplaatst. Een monoblock zwembad is beschikbaar in diverse afmetingen en wordt in de kleuren wit en blauw geleverd.

Het hoogwaardige materiaal van een monoblock zwembad

De monoblock zwembaden van Revis worden gemaakt van polypropyleen, een hoogwaardige kunststof. Dit materiaal is antibacterieel, makkelijk in onderhoud en bestand tegen chloor en zon.
Dit maakt dat u jarenlang van een monoblock zwembad kunt genieten. Het materiaal van het bad is glad en strak wat bijdraagt aan het gemakkelijke onderhoud ervan. Bij de productie van het bad wordt bovendien rekening gehouden met comfort en veiligheid.

Bij Revis kunt u terecht voor uw monoblock zwembad

Voor een privé zwembad kun u kiezen uit verschillende mogelijkheden, waaronder een monoblock zwembad. Wij ontwerpen, installeren en leveren zwembaden waarmee u jarenlang kunt genieten van een vakantiegevoel bij huis. Ook kunt u bij Revis een bijpassende overkapping aanschaffen om een langere tijd in het jaar te genieten van zwemplezier. Ook voor alle andere toebehoren kunt u bij ons terecht. Voor een prachtige complete monoblock zwembad bent u bij Revis op de juiste plek.