bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad monoblok

Voor een eigen privé zwembad biedt een monoblok zwembad verschillende voordelen. Een monoblok zwembad bestaat uit één geheel. Binnen de fabriek worden de meeste voorzieningen al aangebracht, wat het vervoeren en snel plaatsen van een dergelijk bad gemakkelijk maakt. Maar er zijn ook andere voordelen. Doordat de zwemkuip naadloos is, heeft het bad een strakke en gladde bodem. Dit draagt bij aan het gemak van schoonmaak en onderhoud.  

Een monoblok zwembad met levenslange kwaliteit

Een monoblok zwembad is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat een levenslange kwaliteit garandeert. Dit sterke materiaal is polypropyleen, wat weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op gebied van grootte, trapmogelijkheden, zwembadverlichting en andere toevoegingen of aanpassingen aan uw bad. Vraag bij Revis naar de mogelijkheden voor een compleet monoblok zwembad.

Juiste service en advies voor jarenlang zwemplezier

Bij Revis kunt u terecht voor een monoblok zwembad van polypropyleen. Onze mensen kunnen u het juiste advies geven omtrent het monoblok zwembad dat u zoekt. Op deze manier kunt u weloverwogen de juiste keuze nemen wat bijdraagt aan jarenlang zwemplezier bij u thuis. Ook kunnen wij u helpen bij het onderhoud en eventuele reparaties. Voor het monoblock zwembad van uw wensen kunt u terecht de vakmensen van Revis.