bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad op maat

Bij Revis zorgen we voor keuze als het om uw zwembad op maat gaat. Met alle gemak en op welk tijdstip u maar wilt genieten van een heerlijke plons in het water? Wij helpen u graag bij de aanschaf van een zwembad welke volledig voldoet aan uw wensen. In onze productiehal worden er standaard baden gemaakt van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter maar ook voor een zwembad op maat kunt u ook bij ons terecht.

Zwembaden op maat van hoogwaardige kwaliteit

U kunt bij Revis terecht wanneer u een bijzondere afmeting wenst voor uw zwembad. Daarnaast heeft u bovendien de keuze tussen de kleuren wit of blauw. Het zwembad wordt op perfecte wijze afgewerkt, is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee voor optimaal zwemplezier. De baden zijn van topkwaliteit en worden vakkundig geïnstalleerd. Zo is Revis de specialist voor uw zwembad op maat.

Uw zwembad op maat met overkapping

Haal nog meer plezier uit uw zwembad met een passende overkapping. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een heerlijke duik in het water. Bovendien bespaart u met een overkapping op energie, onderhoud en chemicaliën. Naast een passende overkapping biedt Revis u ook alle andere toebehoren zodat u wij voor u een zwembad op maat kunnen realiseren.