bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad overkapping

Revis is officieel importeur voor diverse zwembad overkappingen. Een zwembad overkapping biedt vele voordelen voor plezier van uw zwembad. Een overkapping houdt wind en regen tegen waardoor u het gehele jaar door kunt genieten van een heerlijke duik. Wanneer de zon schijnt fungeert de overkapping tevens als zonnecollector. De warmte van de zon wordt goed vastgehouden wat bijdraagt aan een warmere temperatuur van het water. Vooral in ons land is de aanschaf van een zwembad overkapping een groot voordeel. Nederland kent wisselend weer waardoor een warme temperatuur ook niet in de zomer altijd gegarandeerd is. Bovendien krijgt vuil en blad minder kans om uw bad te vervuilen. Hierdoor bespaart u tijd en geld op schoonmaak en onderhoud.

Atlante overkapping zwembad Opera overkapping zwembad Classic zwembad overkapping
Delta overkappingen Duo overkapping zwembad Varriant overkapping spabad
Warriant overkapping Overige zwembad overkappingen  

Een zwembad overkapping kent vele voordelen

Een zwembad overkapping draagt bij aan meer zwemplezier en motiveert om meer te zwemmen. Dit vanwege de volgende voordelen:

  • Het hele jaar door zwemplezier
  • Grotere veiligheid
  • Geen last van vuil en blad
  • Besparing op onderhoud, energie en chemicaliën
  • Goede isolatie

In de showroom van Revis kunt u een hoge zwembad overkapping bezichtigen, deze heeft de afmetingen van 12,74 x 5,50 x 2,65 meter. Voor ieder bad is een vaste of beweegbare verkapping op maat te realiseren. Voor de mogelijkheden voor een zwembad overkapping kunt u verder terecht op onze website en kunt u terecht bij onze deskundige vakmensen. Zij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent zwembad overkappingen.