bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad polypropyleen

Wanneer u op zoek bent naar een eigen zwembad voor jarenlang plezier, is een polypropyleen zwembad iets voor u. Polypropyleen is uitstekend hoogwaardig materiaal en kent vele voordelen:

  • Het is sterk en duurzaam
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Zorgt voor een strak en glad afgewerkt zwembad
  • Antibacterieel materiaal
  • Polypropyleen is huidvriendelijk en voelt aangenaam aan
  • Geen ontstaan van osmose

Productie, installatie en onderhoud van uw polypropyleen zwembad

Revis produceert polypropyleen zwembaden van diverse afmetingen. Standaard leveren we zwembaden van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter. Indien gewenst kunnen we een aangepaste maatvoering voor uw zwembad realiseren. Wij verzorgen niet alleen de productie, het vervoer en de installatie van propyleen zwembaden, maar kunnen ook helpen bij het onderhoud en eventuele reparaties ervan. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en expertise voor alles wat er bij een polypropyleen zwembad komt kijken.

Alle toebehoren voor uw polypropyleen zwembad

De polypropyleen zwembaden van Revis behoren tot de beste kunststoffen zwembaden welke verkrijgbaar zijn. Daarbij leveren we ook alle benodigde toebehoren van uw zwembad, denk hierbij onder andere aan verlichting, zwembadverwarming en automatische chloor en ph installaties. Revis levert maatwerk en kan u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf en het onderhoud van uw polypropyleen zwembad.