bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad robot

Met de aanschaf van een zwembad robot vergroot u het plezier van uw eigen zwembad. Een privébad bij u thuis biedt u vele voordelen. Op het moment dat u uitkomt, kunt u heerlijk genieten van een frisse duik in eigen water. Voor optimaal onderhoud van uw privébad kunt u terecht bij Revis. Revis is specialist in zwembaden en hier vindt u alle benodigdheden voor het schoonhouden van uw bad en het zwemwater.

Kies voor een zwembad robot voor optimaal gemak in onderhoud

Om uw bad schoon te houden heeft u bij Revis de keuze uit verschillende stofzuigers. Met de stofzuiger kunt u bladeren, vuil en algen op eenvoudige wijze uit het water opzuigen. De stofzuigers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Door te kiezen voor een zwembad robot, kiest u voor het grootste gemak in onderhoud. Een automatische zwembad robot zorgt voor een super schoon bad, zonder dan u er veel omkijken naar geeft.

Een zwembad robot zorgt voor een super schoon zwembad

Naast de robot stofzuiger kunt u kiezen voor een handmatige stofzuiger of automatische stofzuiger. De handmatige en automatische stofzuiger wordt met behulp van een slang aangesloten op het filtersysteem van het bad. De zwembad robot heeft een eigen filter en opvangbak voor het vuil en wordt niet aangesloten op het filtersysteem. De zwembad robots zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Kom langs in de showroom van Revis in Drachten. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden voor een zwembad robot bekijken en kunt u rekenen op goed advies.