Zwembad verlichting

zwembad verlichtingVoor uitstekende en mooie zwembad verlichting bent u bij Revis op het juiste adres. Revis levert en monteert in alle nieuwe zwembaden LED verlichting. LED lampen is verlichting van hoge kwaliteit en biedt vele voordelen:

  • Laag energieverbruik
  • Milieuvriendelijk
  • Lange levensduur van 100.000 branduren

In eerste instantie was er er op gebied van zwembad verlichting geen LED verlichting welke beschikte over voldoende capaciteit om te voldoen aan de geldende normen en eisen voor zwembad verlichting. Tegenwoordig is dit wel het geval. Wanneer u nog een zwembad heeft met oude halogeenlampen kunnen de specialisten van Revis deze vervangen met LED lampen.

Zwembadverlichting: functioneel en mooi

Zwembadverlichting draagt bij aan een mooie uitstraling van uw zwembad en zo kunt u ook 's avonds goed genieten van een heerlijke duik in het water. Ook wanneer u niet zwemt zorgt de verlichting voor een mooie aanblik van uw zwembad. Deze zwembadverlichting heeft een hoge lichtopbrengst en zorgt voor een egale verspreiding van het licht in het water.

Full color LED lampen

Naast de keuze in standaard LED lampen biedt Revis ook de mogelijkheid in full color LED lampen. Deze lampen kleuren uw zwembad in alle kleuren van de regenboog wat zorgt voor een prachtig effect. Voor alle informatie over LED verlichting in uw zwembad helpen de vakmensen van Revis u graag verder.