bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad verwarming

Voor heerlijk aangenaam en warm zwemwater biedt zwembad verwarming de ultieme uitkomst. Met zwembad verwarming kunt u ongeacht het weer een heerlijke duik nemen in uw eigen privé zwembad. Revis levert voor zwembad verwarming diverse warmtepompen. Een waterpomp voor uw zwembad is vergeleken met een CV installatie een stuk voordeliger.

Zwembad verwarming met een zuinige warmtepomp

Een warmtepomp haalt 80% van de energie uit de omgevingslucht. Dit maakt het gebruik van de warmtepomp milieuvriendelijk en hierdoor is het een zuinige oplossing voor zwembad verwarming. Door eigen import en service zijn de warmtepompen van Revis betaalbaar en betrouwbaar. De uiteindelijke kosten van de verwarming zijn afhankelijk van weersomstandigheden en de grootte van het bad. Met de juiste zwembad verwarming heeft u nooit meer last van koud water en kunt u nog meer genieten van zwemplezier.

Zwembad verwarming door middel van een CV installatie

Ook kunt u voor een CV installatie kiezen. Dit is vooral van belang wanneer u in de winter wilt gaan zwemmen. Gezien een warmtepomp zijn warmterendement uit de lucht haalt, is dit in de winter vanwege het koude weer niet mogelijk. Zo werken warmtepompen meer als seizoensverlenger en een CV installatie voor een volledig jaar vol zwemplezier. Ook op gebied van CV installaties kan Revis u op de juiste manier verder helpen.