bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad warmtepomp

Voor de best passende zwembad warmtepomp kunt u terecht bij de warmtepompen van Revis. Een zwembad warmtepomp wordt gebruikt voor het verwarmen van uw zwemwater. Dit product dient als seizoensverlenger zodat u langer dan alleen de zomer van zwemplezier kunt genieten. Hiermee kunt u ook in het voorjaar of najaar genieten van een heerlijke warme duik in eigen tuin.

De voordelen van een warmtepomp voor zwembadverwarming

Een zwembad warmtepomp haalt zijn warmte-energie voor 80% uit de buitenlucht. Dit is een zuinige manier van zwembad verwarming en bovendien erg milieuvriendelijk. Vergeleken met een CV installatie voor zwembad verwarming is een warmtepomp een stuk voordeliger. Echter is een warmtepomp niet geschikt voor verwarming van zwemwater in de winter, gezien het de warmte uit de omgevingslucht haalt. De totale kosten van een zwembad warmtepomp zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en de grootte van uw zwembad, maar kunnen tot 50% voordeliger zijn in vergelijking met gebruik van een CV installatie.

Bij Revis vindt u een betaalbare en betrouwbare warmtepomp

Revis biedt diverse warmtepompen, geschikt voor verschillende uitvoeringen van het zwembad. Revis importeert zelf warmtepompen waardoor deze betaalbaar zijn en bovendien van betrouwbare kwaliteit. Voor alle vragen met betrekking tot een zwembad warmtepomp kunt u terecht bij de specialisten van Revis.