Zwembaden

Met een zwembad in eigen tuin kunt u wanneer u maar wilt genieten van een verfrissende duik in het water. Revis is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteit zwembaden. Daarnaast kunnen de vakmensen van Revis u ook van dienst zijn bij het installeren, onderhouden en eventueel repareren van zwembaden.

  plaatsen en transport plaatsen en transport

Zwembaden van polypropyleen

In onze eigen productiehal in Drachten worden zwembaden van polypropyleen gemaakt. Het materiaal polypropyleen is sterk en duurzaam materiaal waarmee u tientallen jaren zorgeloos van uw zwembad kan genieten. Daarnaast kent het nog een aantal andere voordelen:

  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Zorgt voor een strak en glad afgewerkt zwembad
  • Antibacterieel materiaal
  • Polypropyleen is huidvriendelijk en voelt aangenaam aan
  • Geen ontstaan van osmose

Ontwerp, installatie en onderhoud van polypropyleen zwembaden

Standaard leveren we zwembaden van 3,5 meter tot 5 meter breed met een lengte tot 12 meter. Wanneer u een aangepaste maatvoering voor uw zwembad zoekt, kan Revis ook dit voor u realiseren. Naast het ontwerpen en het produceren van polypropyleen zwembaden, installeren we het zwembad op vakkundige wijze en kunnen we u eventueel ook van dienst zijn bij het onderhoud en eventuele reparaties van het zwembad.

De juiste kennis en expertise rondom complete zwembaden

De polypropyleen zwembaden van Revis behoren tot de beste kunststoffen zwembaden. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en expertise voor alles wat er bij een eigen zwembad komt kijken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een bijpassende overkapping of afdekking van uw zwembad en alle overige toebehoren van zwembaden zoals zwembadverlichting, zwembadverwarming, producten voor waterbehandeling.