bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembad op maat

Wilt u een zwembad op maat laten maken, zodat u zeker weet dat uw nieuwe zwembad aan al uw wensen en eisen voldoet? Dan is Revis de betrouwbare partner die u nodig heeft. Wij kunnen u gegarandeerd een zwembad op maat bieden die van A tot Z voldoet aan al uw verwachtingen. Wij hebben dan ook al jaren aan ervaring achter ons liggen en zijn al vele klanten naar volle tevredenheid van dienst geweest. Revis kan u een zwembad op maat bieden van polypropyleen. Dit antibacteriële materiaal is zeer duurzaam, huidvriendelijk en zeer onderhoudsvriendelijk.

Een zwembad op maat voor binnen en buiten

Revis maakt het zwembad op maat volledig op basis van uw wensen en eisen. Wilt u een zwembad op maat voor in de tuin of bijvoorbeeld voor in de kelder van uw woning? Alles is mogelijk bij Revis. Geen idee is voor ons teveel gevraagd. Wij luisteren naar wat uw ideeën voor het zwembad zijn en zorgen vervolgens voor een zwembad op maat dat uw verwachtingen nog zal overtreffen. Uiteraard kunnen wij op basis van het gewenste ontwerp een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u ook wat de financiële kant betreft precies weet waar u aan toe bent.

Wilt u een zwembad op maat?

Niets is zo mooi als een zwembad op maat. Wilt u weten wat uw mogelijkheden voor een zwembad op maat zijn bij Revis? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen, door te bellen naar +31 (0) 512-537381 of door een mail te sturen naar contact@revis.info.