bedrijfsfilm revis

Home
Laat u door ons bellen!

Zwembadoverdekking

Heeft u een zwembad in de tuin dan weet u vast wel dat er diverse oorzaken zijn van het snel vervuilen of afkoelen van het zwembadwater. Bladeren van bomen die in de buurt staan, uitwerpselen van vogels en andere vervuiling kunnen ervoor zorgen dat u het water in uw zwembad regelmatig moet reinigen of deels verversen. U voorkomt dit voor een groot deel door uw zwembad te laten overzien van een professionele zwembadoverdekking door Revis uit Drachten. Wij zijn het gespecialiseerde bedrijf om uw zwembad van een professionele overkapping te voorzien.

Met een zwembadoverdekking heeft u minder onderhoud aan uw zwembad

Laat uw zwembad voorzien van een stijlvolle zwembadoverdekking en u zult merken dat u veel minder onderhoud hoeft te plegen aan het zwembad. Daarnaast fungeert de overkapping ook als warmtecollector en zal het minder energie kosten om het water in uw zwembad op een aangename temperatuur te houden. Deze voordelen maken dat veel mensen met een zwembad in de tuin kiezen voor een overkapping. Naast deze voordelen zorgt u er bovendien voor dat u meer privacy heeft wanneer u gebruik maakt van uw zwembad. Ideaal als u er de voorkeur aan geeft om ongekleed te zwemmen.

Vraag vandaag nog de offerte aan voor uw zwembadoverdekking

Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte te vragen voor het plaatsen van een zwembadoverdekking op uw privé zwembad. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Neemt u liever telefonisch contact op dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0512 – 537381.