Zwembadoverkappingen

Revis is importeur en dealer van Aluna

U maakt uw eigen zwembad compleet met een zwembadoverkapping. Een overkapping van uw zwembad biedt vele voordelen in het gebruik en het onderhoud van uw zwembad. Zo kunt u in Nederland het gehele jaar genieten van zwemplezier doordat u in de koudere seizoenen geen last heeft van wind en regen. Ook de andere voordelen van een overkapping maakt de aanschaf van een zwembad overkapping erg interessant:

  • Grotere veiligheid rond uw zwembad
  • Geen last van vuil en blad
  • Besparing op onderhoud, energie en chemicaliën
  • Goede isolatie voor warmtebehoud van uw water

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende types overkappingen van Revis. Klik op één van de overkappingen voor diverse fotovoorbeelden van de overkapping.

Atlante overkapping zwembad Opera overkapping zwembad Classic zwembad overkapping
Delta overkappingen Duo overkapping zwembad Varriant overkapping spabad
Warriant overkapping Overige zwembad overkappingen  

Diverse soorten en maten zwembadoverkappingen

Revis is officieel importeur en service center van diverse merken van overkappingen. Zo kunnen wij u voorzien van deskundig advies en service op gebied van verschillende zwembaden en overkappingen. Bij zwembadoverkappingen heeft u de keuze in lage en hoge overkappingen en in vaste en beweegbare overkappingen. De beweegbare uitvoeringen van zwembad overkappingen kunnen in het geheel worden weggeschoven over zeer vlakke geleidingsrails. Alle soorten zwembadoverkappingen worden van hoogwaardig, sterk en uv-bestendig materiaal gemaakt voor een optimaal behoud van uw zwembad.

Een zwembadoverkapping fungeert tevens als zonnecollector

Een zwembadoverkapping biedt niet alleen veel voordelen op gebied van zwemplezier en onderhoud, de zwembadoverkapping fungeert tevens als zonnecollector. Een overkapping neemt de zonnewarmte op, waarmee de temperatuur van het zwemwater wordt verhoogd.